Om ELAN DIGITAL

ELAN DIGITAL projekterar och installerar produkter och system inom custom installation – designade ljud- och bildprodukter som integreras i omgivningen, hemmabiosystem, multi room-system, hemautomation och styrsystem. Komplett teknik för både privata och offentliga miljöer i alla sammanhang där det behövs ljud, ljus och bild. Vi antar alla utmaningar. Vår kunskap, ambition och kreativitet har inga begränsningar.

Våra uppdragsgivare finns inom alla branscher. Hotell, konferensanläggningar, SPA och rekreation, restauranger, affärscentrum, gym, skolor, kommuner, landsting, övriga offentliga -och privata miljöer i både stort och smått.

Inga krångliga manualer.
Vi menar att utrustningen i alla lägen skall vara enkelt att sköta. Vare sig det handlar om; avancerade ljus- och ljudsystem, projiceringsdukar och mörkläggningar som skall upp och ner, värme, ventilation, dörrar som skall stängas och öppnas, larm som skall på eller av etc. Allt skall kunna hanteras med endast ett par enkla knapptryckningar från ett enda ställe.
Inga krångliga manualer – vi lovar, det är så ELAN DIGITAL jobbar.

Vi lägger ner mycket kraft på att kunna erbjuda smarta lösningar med högsta kvalitet. För oss räcker det inte med att du är nöjd – du måste förbli nöjd! Vi ställer höga krav på våra leverantörer och samarbetspartners och därför skall du som kund ställa höga krav på oss. Det är precis så vi vill ha det!

ELAN DIGITAL är ett varumärke inom ELAN EL&VVS.
– all kompetens samlad på ett ställe!
Huvudkontoret finns i Ystad med filial i Simrishamn. Totalt är ett 80-tal personer verksamma inom ELAN som omsätter cirka 90 miljoner kronor. ELAN har främst södra Skåne som arbetsfält men uppdrag förekommer även i övriga landet liksom utomlands. Kunderna finns såväl inom industri och företag som i den privata sektorn samt kommuner och Region Skåne.

Här finns en enkel presentation oss med kontaktpersoner att ladda ner som pdf